Tuesday, 18 Jun 2019
  • Openingstijden:
  • maandag t/m donderdag: 09.00 - 18.00
  • vrijdag: 09.00 - 21.00
  • zaterdag: 09.00 - 17.00
  • zondag: 12.00 - 17.00

Zomerbloeiers/Perkplaten

o.a. Geranium Petunia Bacopa Diascia Scaveola enz. Extra zware kwaliteit van o.a. het merk Happy summer 3 stuks voor slechts €4,99

Tuincentrum De Florahoek heeft een breed assortiment van een eenjarige planten van een hoge kwaliteit! Ook wel genaamd zomerbloeier van een aantal top kwekers, een paar hiervan heten heel toepasselijk: Happy Summer

Wij leveren deze zware top kwaliteit planten voor slechts 3 voor  €4,99

u herkend Happy summer aan de groene pot.

Wat is Happy Summer®

Happy summer is een gezamenlijk initiatief van Nederlandse topkwekers, die samen beschikken over een groot assortiment en veel vakkennis waarmee u uw voordeel kunt doen.
Happy summer is een waarborg voor kwaliteit, kwantiteit en continuïteit.

Beste stekken en zaden

Happy summer gebruikt alleen de beste selecties van de beste plantveredelaars. Happy Summer beschikt over een eigen proeftuin. De gekozen cultivars hebben zeer goede genetica voor kleur, bloeirijkheid en doorgroei.

Modernste teelt
De planten worden gekweekt volgens het revolutionaire LP (Low Phosphate) bemestingsysteem. Dit houdt in dat er weinig geremd hoeft te worden en weinig fosfaat wordt gebruikt. De planten kunnen hierdoor beter doorgroeien bij U in de tuin of in pot. De groeiregulatie vindt plaats met de modernste klimaatstrategieën wat een sterke beperking geeft van energieverbruik.

Hoogwaardige potgrond !
Er wordt geteeld in hoogwaardige Potgrond met onder andere HortiKlei, rijstrkaf en de beste veensoorten. Deze potgrond staat bekend om zijn goede bufferende capaciteit. Ook kan deze potgrond goed water vasthouden en afgeven. Dit is in een warme zomer een belangrijke eigenschap. De potgrond bevat daarnaast de unieke langdurig werkende meststof Osmocote Exact.

Osmocote Exact zorgt voor:
- een rijke groei en bloei bij de consument;
- dat planten in de handelsfase op kleur blijven;
- een milieuverantwoorde wijze van bemesten. De uitspoeling van voedingstoffen naar het milieu is minimaal – door de speciale coating van dit product;
- minder ziektedruk door constante groei van de plant;

Kortom: een mooiere sterkere plant in uw tuin of pot!

Milieuvriendelijk
HAPPY SUMMER®kwekerijen zijn MPS- A gekwalificeerd en presteren optimaal bij de besparing op energie, kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen.

Potten met uitstraling
HAPPY SUMMER® gebruikt een ruime sortering potmaten. Alle potten zijn voor de u  makkelijk herkenbaar door hun felgroene kleur en het HAPPY SUMMER®logo. Ze zijn altijd voorzien van verzorgingstips.

Bijzondere combinaties                                                                                     
HAPPY SUMMER® levert bovendien kant-en-klare pot-plantcombinaties die opvallen door hun bijzondere samenstelling en verrassende vormen en materiaalgebruik.